Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Cos dospire oval 28x12 cm Banneton
Cosurile Banneton sunt cunoscute si sub numele de cosuri de proforma sau cosuri de proba. Desi nu sunt in mod specific necesare pentru a coace o paine artizanala frumoasa, ele sunt cu siguranta utile pentru a obtine paini perfecte. Scopul unui cos banneton este de a ajuta la adaugarea formei si structurii aluatului de paine in timpul cresterii finale. Glutenul din aluatul de paine are tendinta de a se relaxa in timpul procesului de crestere, ceea ce este grozav pentru ca permite aluatului sa creasca, dar permite si aluatului sa se intinda! Pastrarea aluatului intr-un recipient care limiteaza raspandirea incurajeaza aluatul sa creasca mai mult. Aceste cosuri de fermentare sunt concepute pentru a permite circulatia aerului in jurul painii in timpul procesului de crestere, dar nu sunt concepute pentru a fi folosite la coacere! Cosul dvs. nu ar trebui sa vada niciodata, niciodata, cuptorul! Sunt durabile si usor de curatat. Bannetonurile din trestie au spatii intre straturile invelite, permitand aerului sa circule, ceea ce duce la o paine care poate creste mai eficient si usuca usor stratul exterior al aluatului, creand acea crusta irezistibila pe care o iubim la un aluat acrisor! Aceste cosuri vin uneori cu o captuseala din panza.
Gama noastra de articole de otel Inoxidabil de inalta calitate, include oale, cratite, tigai profesionale, containere Gastronorme, o mare varietate de ustensile, tavi pentru cuptor si produse pentru brutarii si patiserii.
Cosurile Banneton sunt cunoscute si sub numele de cosuri de proforma sau cosuri de proba. Desi nu sunt in mod specific necesare pentru a coace o paine artizanala frumoasa, ele sunt cu siguranta utile pentru a obtine paini perfecte. Scopul unui cos banneton este de a ajuta la adaugarea formei si structurii aluatului de paine in timpul cresterii finale. Glutenul din aluatul de paine are tendinta de a se relaxa in timpul procesului de crestere, ceea ce este grozav pentru ca permite aluatului sa creasca, dar permite si aluatului sa se intinda! Pastrarea aluatului intr-un recipient care limiteaza raspandirea incurajeaza aluatul sa creasca mai mult. Aceste cosuri de fermentare sunt concepute pentru a permite circulatia aerului in jurul painii in timpul procesului de crestere, dar nu sunt concepute pentru a fi folosite la coacere! Cosul dvs. nu ar trebui sa vada niciodata, niciodata, cuptorul! Sunt durabile si usor de curatat. Bannetonurile din trestie au spatii intre straturile invelite, permitand aerului sa circule, ceea ce duce la o paine care poate creste mai eficient si usuca usor stratul exterior al aluatului, creand acea crusta irezistibila pe care o iubim la un aluat acrisor! Aceste cosuri vin uneori cu o captuseala din panza.
Gama noastra de articole de otel Inoxidabil de inalta calitate, include oale, cratite, tigai profesionale, containere Gastronorme, o mare varietate de ustensile, tavi pentru cuptor si produse pentru brutarii si patiserii.
Produse similare
Info produs
Forma
Oval
Instrucțiuni
Se curata manual.
Numar articol
GTC-4858300-CON
Masa
196 g/buc
Recenzii
Nu există subiect!