Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Cutit curatare 9.5 cm
Seria de cutite de bucatarie Tim Malzer Kamagata are un impact prin standardul sau ridicat de functionalitate, calitatea robusta si estetica minimalista.
Cu designul sau curat, colectia de cutite se concentreaza pe elementele esentiale necesare proceselor eficiente in bucatarie. La inceputul procesului de dezvoltare multianual in Japonia, Tim Malzer a conceput el insusi forma originala a lamei.
Lamele cu forma atractiva sunt forjate din 4116 tipuri de otel inoxidabil. Au o duritate de 57 (± 1) HRC si, prin urmare, sunt rezistente la coroziune.
Sigla si semnatura personala a lui Tim Malzer sunt aplicate pe lama si, impreuna cu finisajul satinat, completeaza aspectul general exclusiv si de inalta calitate.
Manerul lustruit are o forma ergonomica, iar alinierea simetrica il face potrivit atat pentru utilizatorii stangaci, cat si pentru cei dreptaci. Se asaza confortabil in mana si ofera o tinere sigura si confortabila atunci cand lucrati.
Echilibrul perfect intre maner si lama face taierea o experienta deosebit de lina.
Fabricat din plastic POM lustruit, manerul este rezistent la apa, igienic si usor de intretinut.
Marca comerciala „taur in bucatarie” a lui Tim Malzer impodobeste capatul manerului, adaugand un aspect sofisticat.
Va recomandam sa taiati doar pe tocatoare de lemn sau din plastic.
Se curata manual sub jet de apa si se sterge imediat.
Fabricat in Japonia.
KAI este un reprezentant excelent al producatorilor de cutite japoneze, a fost fondat in anul 1908 in orasul Seki din Japonia. Productia cutitelor se realizeaza manual, presupunand cateva zeci de procedee de lucru, in functie de model si colectie. Aceste procedee pot fi grupate in cateva etape majore: modelarea straturilor de otel, forjarea materialului la cald, sudarea partii interioare a manerului, montarea si polisarea manerului, lustruirea fina a lamei, marcarea, finisarea manerului, ascutirea finala a taisului. KAI utilizeaza unele dintre cele mai rezistente si, in acelasi timp, flexibile aliaje de otel, precum si alte materiale de inalta calitate.
Ingrijirea cutitelor japoneze:
De indata ce aveti aceste cutite in propria casa, vor dura ani de zile, chiar si o viata, daca sunt ingrijite corespunzator. Spalati-le manual si uscati-le bine dupa fiecare utilizare. Depozitati-le in blocuri de cutite, cu protectiile lamelor intr-un sertar sau o bara magnetica. Va veti bucura de aceste cutite minunate o perioada lunga de timp.
Cutitele KAI sunt o valoare adaugata in orice bucatarie. Cand alegeti un cutit individual sau un set complet, va veti indragosti de aspectul modern si performanta superioara a acestor instrumente versatile.
Tacamurile japoneze difera de cele din occident. In timp ce cutitele europene pe care le detineti deja sunt solide si durabile, cutitele japoneze va ofera o piesa usoara cu putere de taiere rafinata care va ofera posibilitatea sa experimentati noi tipuri de gatit sau sa va perfectionati.
Cutitele japoneze KAI sunt de regula ascutite la aproximativ 15 grade sau chiar mai putin. Aceasta asigura o experienta incredibila atunci cand le utilizati. Taierile sunt fluide si exacte.
Pe de alta parte, cutitele excelente din occident sunt de regula ascutite la aproximativ 30 grade. Chiar si acest unghi este foarte ascutit si asigura o taiere ferma, astfel ca va puteti imagina diferenta de cutitul japonez.
Seria de cutite de bucatarie Tim Malzer Kamagata are un impact prin standardul sau ridicat de functionalitate, calitatea robusta si estetica minimalista.
Cu designul sau curat, colectia de cutite se concentreaza pe elementele esentiale necesare proceselor eficiente in bucatarie. La inceputul procesului de dezvoltare multianual in Japonia, Tim Malzer a conceput el insusi forma originala a lamei.
Lamele cu forma atractiva sunt forjate din 4116 tipuri de otel inoxidabil. Au o duritate de 57 (± 1) HRC si, prin urmare, sunt rezistente la coroziune.
Sigla si semnatura personala a lui Tim Malzer sunt aplicate pe lama si, impreuna cu finisajul satinat, completeaza aspectul general exclusiv si de inalta calitate.
Manerul lustruit are o forma ergonomica, iar alinierea simetrica il face potrivit atat pentru utilizatorii stangaci, cat si pentru cei dreptaci. Se asaza confortabil in mana si ofera o tinere sigura si confortabila atunci cand lucrati.
Echilibrul perfect intre maner si lama face taierea o experienta deosebit de lina.
Fabricat din plastic POM lustruit, manerul este rezistent la apa, igienic si usor de intretinut.
Marca comerciala „taur in bucatarie” a lui Tim Malzer impodobeste capatul manerului, adaugand un aspect sofisticat.
Va recomandam sa taiati doar pe tocatoare de lemn sau din plastic.
Se curata manual sub jet de apa si se sterge imediat.
Fabricat in Japonia.
KAI este un reprezentant excelent al producatorilor de cutite japoneze, a fost fondat in anul 1908 in orasul Seki din Japonia. Productia cutitelor se realizeaza manual, presupunand cateva zeci de procedee de lucru, in functie de model si colectie. Aceste procedee pot fi grupate in cateva etape majore: modelarea straturilor de otel, forjarea materialului la cald, sudarea partii interioare a manerului, montarea si polisarea manerului, lustruirea fina a lamei, marcarea, finisarea manerului, ascutirea finala a taisului. KAI utilizeaza unele dintre cele mai rezistente si, in acelasi timp, flexibile aliaje de otel, precum si alte materiale de inalta calitate.
Ingrijirea cutitelor japoneze:
De indata ce aveti aceste cutite in propria casa, vor dura ani de zile, chiar si o viata, daca sunt ingrijite corespunzator. Spalati-le manual si uscati-le bine dupa fiecare utilizare. Depozitati-le in blocuri de cutite, cu protectiile lamelor intr-un sertar sau o bara magnetica. Va veti bucura de aceste cutite minunate o perioada lunga de timp.
Cutitele KAI sunt o valoare adaugata in orice bucatarie. Cand alegeti un cutit individual sau un set complet, va veti indragosti de aspectul modern si performanta superioara a acestor instrumente versatile.
Tacamurile japoneze difera de cele din occident. In timp ce cutitele europene pe care le detineti deja sunt solide si durabile, cutitele japoneze va ofera o piesa usoara cu putere de taiere rafinata care va ofera posibilitatea sa experimentati noi tipuri de gatit sau sa va perfectionati.
Cutitele japoneze KAI sunt de regula ascutite la aproximativ 15 grade sau chiar mai putin. Aceasta asigura o experienta incredibila atunci cand le utilizati. Taierile sunt fluide si exacte.
Pe de alta parte, cutitele excelente din occident sunt de regula ascutite la aproximativ 30 grade. Chiar si acest unghi este foarte ascutit si asigura o taiere ferma, astfel ca va puteti imagina diferenta de cutitul japonez.
Produse similare
Info produs
Instrucțiuni
Va recomandam sa taiati doar pe tocatoare de lemn sau din plastic. Se curata manual sub jet de apa si se sterge imediat.
Categorie
Cutite bucatarie
Lungime totala (CM)
21,5
Lungime lama (CM)
9,5
Inaltime lama (CM)
2,2
Grosime lama (MM)
0 1,8
Unghi de ascutire (°)
0 14
Tais
Bilateral
Finisaj lama:
Teflonat
Pentru utilizatori:
Dreptaci, Stangaci
Material maner
Polipropilena
Numar articol
GTC-TMK-0700-KAI
Masa
81 g/buc
Recenzii
Nu există subiect!