Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Cutit zimtat pentru feliat 23 cm, Messermeister, linia Carbon
Cutitul de feliat Carbon de 23 cm are un decalaj fin pentru a va tine mana departe de suprafata de taiere si pentru a asigura intotdeauna detinerea controlului. Muchia este prevazuta cu zimti inversati cu frecventa joasa, ideali pentru taierea painii cu coaja crocanta sau a coajei de ananas. Dintii curbati, ascutiti ca briciul, taie usor carnurile delicate, fara a le sfasia.
Duritate 61.3-61.7 Rockwell, Unghi de ascutire 15 grade bilateral, Grosimea lamei 2.5 mm, Lungimea lamei 23 cm, Lungimea manerului 12 cm, Lungime totala 35.56 cm, Greutate 182 gr.
Messermeister prin linia Carbon a creat un design revolutionar, axat pe performanta, pentru a optimiza capacitatea extrema de taiere a lamelor din otel carbon. Bucatarii profesionisti prefera otelul carbon pentru o ascutime de neegalat. Mult mai dur si mai rezistent decat aliajele inoxidabile, otelul carbon pastreaza taisul mai mult timp si poate fi usor reascutit. Materialul frumos al manerului este realizat din aschii de lemn spaniol ultra-rezistent, stabilizate cu rasini naturale non-fenolice. Rasina naturala face manerele de sute de ori mai durabile decat lemnul brut, pastrand totusi aceeasi senzatie calda.
Pentru a mentine aceste cutite in stare excelenta urmati aceste reguli simple:-
Spalati-le manual si uscati-le bine. Evitati utilizarea in masina de spalat vase.
-Curatati imediat, in special dupa taierea alimentelor sarate sau acide, precum rosiile si citricele.
- Aplicati in mod regulat un strat usor de ulei mineral sau ulei de gatit folosind un prosop de hartie.
In timp, otelul carbon formeaza o patina protectoare care este de obicei de culoarea carbunelui. Cu toate acestea, daca este expus la oxigen si umiditate, acesta poate dezvolta rugina rosie daunatoare. Pentru a indeparta rugina rosie, frecati usor cu o perie de nailon si bicarbonat de sodiu. Pentru a va proteja cutitul, aplicati un strat usor de ulei mineral pentru a dispersa umezeala si a permite patinei protectoare sa se dezvolte. Evitati contactul cu agenti corozivi precum inalbitorul, acidul citric, otetul sau sarea, deoarece acestia pot provoca coroziune, mai ales atunci cand cutitul este nou.
Fabricat manual in Maniago, Italia.
Design performant.
Otel cu continut ridicat de carbon Böhler K110 cu finisaj Ceramic Stonewash
Maner din lemn stabilizat cu rasina
Muchie extrem de ascutita cu unghi de taiere de 15 grade.
Messermeister este o companie specializata in productia de cutite de bucatarie de inalta calitate si alte ustensile de bucatarie. Numele companiei, care in germana inseamna "maestrul cutitelor", reflecta traditiile indelungate si maiestria inalta in fabricarea cutitelor.
Cutitul de feliat Carbon de 23 cm are un decalaj fin pentru a va tine mana departe de suprafata de taiere si pentru a asigura intotdeauna detinerea controlului. Muchia este prevazuta cu zimti inversati cu frecventa joasa, ideali pentru taierea painii cu coaja crocanta sau a coajei de ananas. Dintii curbati, ascutiti ca briciul, taie usor carnurile delicate, fara a le sfasia.
Duritate 61.3-61.7 Rockwell, Unghi de ascutire 15 grade bilateral, Grosimea lamei 2.5 mm, Lungimea lamei 23 cm, Lungimea manerului 12 cm, Lungime totala 35.56 cm, Greutate 182 gr.
Messermeister prin linia Carbon a creat un design revolutionar, axat pe performanta, pentru a optimiza capacitatea extrema de taiere a lamelor din otel carbon. Bucatarii profesionisti prefera otelul carbon pentru o ascutime de neegalat. Mult mai dur si mai rezistent decat aliajele inoxidabile, otelul carbon pastreaza taisul mai mult timp si poate fi usor reascutit. Materialul frumos al manerului este realizat din aschii de lemn spaniol ultra-rezistent, stabilizate cu rasini naturale non-fenolice. Rasina naturala face manerele de sute de ori mai durabile decat lemnul brut, pastrand totusi aceeasi senzatie calda.
Pentru a mentine aceste cutite in stare excelenta urmati aceste reguli simple:-
Spalati-le manual si uscati-le bine. Evitati utilizarea in masina de spalat vase.
-Curatati imediat, in special dupa taierea alimentelor sarate sau acide, precum rosiile si citricele.
- Aplicati in mod regulat un strat usor de ulei mineral sau ulei de gatit folosind un prosop de hartie.
In timp, otelul carbon formeaza o patina protectoare care este de obicei de culoarea carbunelui. Cu toate acestea, daca este expus la oxigen si umiditate, acesta poate dezvolta rugina rosie daunatoare. Pentru a indeparta rugina rosie, frecati usor cu o perie de nailon si bicarbonat de sodiu. Pentru a va proteja cutitul, aplicati un strat usor de ulei mineral pentru a dispersa umezeala si a permite patinei protectoare sa se dezvolte. Evitati contactul cu agenti corozivi precum inalbitorul, acidul citric, otetul sau sarea, deoarece acestia pot provoca coroziune, mai ales atunci cand cutitul este nou.
Fabricat manual in Maniago, Italia.
Design performant.
Otel cu continut ridicat de carbon Böhler K110 cu finisaj Ceramic Stonewash
Maner din lemn stabilizat cu rasina
Muchie extrem de ascutita cu unghi de taiere de 15 grade.
Messermeister este o companie specializata in productia de cutite de bucatarie de inalta calitate si alte ustensile de bucatarie. Numele companiei, care in germana inseamna "maestrul cutitelor", reflecta traditiile indelungate si maiestria inalta in fabricarea cutitelor.
Produse similare
Info produs
Instrucțiuni
Se curata manual. Intotdeauna folositi tocator din lemn sau plastic. Acest produs nu este recomandat pentru taierea oaselor
Categorie
Cutite bucatarie
Lungime totala (CM)
35,56
Lungime lama (CM)
23
Grosime lama (MM)
0 2,5
Unghi de ascutire (°)
0 15
Tais
Bilateral
Material maner
Aschii de lemn spaniol stabilizat cu rasini
Numar articol
GTC-CS69909-MES
Statutul produsului
NOU
Masa
182 g/buc
Recenzii
Nu există subiect!