Cutit paine 23cm Seki Magoroku Composite

Cutit paine 23cm Seki Magoroku Composite
Cutit paine 23cm Seki Magoroku Composite
Cutit paine 23cm Seki Magoroku Composite
Cutit paine 23cm Seki Magoroku Composite
Cutit paine 23cm Seki Magoroku Composite
Cutit paine 23cm Seki Magoroku Composite
Cutit paine 23cm Seki Magoroku Composite
Cutit paine 23cm Seki Magoroku Composite
Cutit paine 23 cm Seki Magoroku Composite
KAI
Seki Magoroku Composite
SUS420J2/VG10
Inox, Maro
7 – 14 zile
61
RRP: 1 359 Lei /buc cu TVA 

RRP înseamnă prețul cu amănuntul recomandat de Producător. Pretul actual al produsului este afisat sub pretul RRP.

1 182,33 Lei /buc cu TVA
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Cutit paine 23cm

Dupa ce a primit Red Dot Design Award 2013, Seki Magoroku Composite Series este simbolul expertizei in design contemporan care provine din casa KAI. Seria combina dinamism si usurinta: lama compozita cuprinde doua clase de otel diferite, laminate si lipite cu lipire de cupru. Acest lucru are ca rezultat un fulger uimitor de cupru care trece pe lungimea sa. Aspectul rezultat este impresionant si transforma lama intr-un punct culminant al ingineriei de inalta tehnologie. in combinatie cu manerul din lemn, seria pare futurista, usoara si sofisticata. Dincolo de asta, cuțitele asigura o ascutire maxima si o performanța generala extraordinara.

Material:
Lama combina diferite texturi si grade de otel, suportul tesit, lustruit se imbina cu spatelelamei rotunjite satinat din otel SUS420J2 si curge intr-o muchie de taiere din otel VG10 deosebit de dur. Lamele cu tesit dublu combina o estetica minimalista cu retentia ridicata a marginilor si rezistenta la coroziune.

Manerul din lemn de pakka, cu granulatie incrucisata, este atasat perfect de curba integrata, care este potrivita atat pentru utilizatorii stangati, cat si pentru cei dreptaci datorita formei sale simetrice. Manerul este subtire si usor, oferindu-i caracteristici de manevrabilitate destul de grele si dinamice. Trecerea cusaturilor de la maner la suportul listruit permite tinerea confortabila si usoara a lamei intre degetul mare si aratator.

Va recomandam sa taiati doar pe tocatoare de lemn sau din plastic.
Se curata manual sub jet de apa si se sterge imediat.
Fabricat in Japonia.

KAI este un reprezentant excelent al producatorilor de cutite japoneze, a fost fondat in anul 1908 in orasul Seki din Japonia. Productia cutitelor se realizeaza manual, presupunand cateva zeci de procedee de lucru, in functie de model si colectie. Aceste procedee pot fi grupate in cateva etape majore: modelarea straturilor de otel, forjarea materialului la cald, sudarea partii interioare a manerului, montarea si polisarea manerului, lustruirea fina a lamei, marcarea, finisarea manerului, ascutirea finala a taisului. KAI utilizeaza unele dintre cele mai rezistente si, in acelasi timp, flexibile aliaje de otel, precum si alte materiale de inalta calitate.

Ingrijirea cutitelor japoneze:

De indata ce aveti aceste cutite in propria casa, vor dura ani de zile,chiar si o viata, daca sunt ingrijite corespunzator. Spalati-le manual si uscati-le bine dupa fiecare utilizare. Depozitati-le in blocuri de cutite, cu protectiile lamelor intr-un sertar sau o bara magnetica. Va veti bucura de aceste cutite minunate o perioada lunga de timp.

Cutitele KAI sunt o valoare adaugata in orice bucatarie. Cand alegeti un cutit individual sau un set complet, va veti indragosti de aspectul modern si performanta superioara a acestor instrumente versatile.
Tacamurile japoneze difera de cele din occident. In timp ce cutitele europene pe care le detineti deja sunt solide si durabile, cutitele japoneze va ofera o piesa usoara cu putere de taiere rafinata care va ofera posibilitatea sa experimentati noi tipuri de gatit sau sa va perfectionati.

Cutitele japoneze KAI sunt de regula ascutite la aproximativ 15 grade sau chiar mai putin. Aceasta asigura o experienta incredibila atunci cand le utilizati. Taierile sunt fluide si exacte.
Pe de alta parte, cutitele excelente din occident sunt de regula ascutite la aproximativ 30 grade. Chiar si acest unghi este foarte ascutit si asigura o taiere ferma, astfel ca va puteti imagina diferenta de cutitul japonez.

Produse similare
Info produs
Instrucțiuni
Va recomandam sa taiati doar pe tocatoare de lemn sau din plastic. Se curata manual sub jet de apa si se sterge imediat.
Categorie
Cutite bucatarie
Lungime totala (CM)
35
Lungime lama (CM)
23
Unghi de ascutire (°)
0 15
Tais
Bilateral
Finisaj lama:
Polisat
Pentru utilizatori:
Dreptaci, Stangaci
Material maner
Lemn pakka
Numar articol
GTC-MGC-0405-KAI
Masa
220 g/buc
Recenzii
plationline_ro