Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Cutit Yanagiba 24 cm
Cutitele bucatarului din seria Seki Magoroku Kinju si Hekiju sunt deosebit de usoare in mana si permit taierea precisa. Seria Kinju include patru cutite Kinju Deba si trei cutite Yanagiba de filetare pentru carne cruda si peste crud, disponibile in diferite dimensiuni.
Cele 7 lame ale cutitelor Kinju sunt potrivite pentru dreptaci, in timp ce cele doua lame ale seriei Hekiju sunt special concepute pentru utilizatorii stangaci. Tehnologii unice sunt aplicate la producerea lamei din seriile de cutite Seki Magoroku Kinju si Hekiju, facand posibila crearea taieturii pretentioase si ascutite ale cutitelor traditionale de bucatarie japoneze.
Cutitele de bucatarie Seki Magoroku Kinju și Hekiju fac o impresie puternica prin functionalitatea si durabilitatea lor ridicata. Forma tipica japoneza a lamei în combinație cu manerul simplu, negru, creeaza o estetica atemporala, minimalista. Sunt slefuite pe o parte, ceea ce garanteaza o taietura optima și dreapta. Ascutirea maxima a lamei este atinsa prin prelucrarea extrem de precisa a muchiei de taiere.
Manerele din seria Seki Magoroku Kinju si Hekiju difera ca forma si material. Manerul hexagonal al cutitelor Kinju este fabricat din lemn laminat, intarit, pentru o senzatie confortabila la taiere.
Manerul este extrem de rezistent la apa, datorita utilizarii lemnului natural de inalta calitate, care este tratat printr-un proces special.
Manerul cutitului Hekiju, dezvoltat pentru stangaci, este mai rotunjit decat cel al seriei Kinju și este alcatuit dintr-o rașina robusta cu relief tip piele.
Va recomandam sa taiati doar pe tocatoare de lemn sau din plastic.
Se curata manual sub jet de apa si se sterge imediat.
Fabricat in Japonia.
KAI este un reprezentant excelent al producatorilor de cutite japoneze, a fost fondat in anul 1908 in orasul Seki din Japonia. Productia cutitelor se realizeaza manual, presupunand cateva zeci de procedee de lucru, in functie de model si colectie. Aceste procedee pot fi grupate in cateva etape majore: modelarea straturilor de otel, forjarea materialului la cald, sudarea partii interioare a manerului, montarea si polisarea manerului, lustruirea fina a lamei, marcarea, finisarea manerului, ascutirea finala a taisului. KAI utilizeaza unele dintre cele mai rezistente si, in acelasi timp, flexibile aliaje de otel, precum si alte materiale de inalta calitate.
Ingrijirea cutitelor japoneze:
De indata ce aveti aceste cutite in propria casa, vor dura ani de zile, chiar si o viata, daca sunt ingrijite corespunzator. Spalati-le manual si uscati-le bine dupa fiecare utilizare. Depozitati-le in blocuri de cutite, cu protectiile lamelor intr-un sertar sau o bara magnetica. Va veti bucura de aceste cutite minunate o perioada lunga de timp.
Cutitele KAI sunt o valoare adaugata in orice bucatarie. Cand alegeti un cutit individual sau un set complet, va veti indragosti de aspectul modern si performanta superioara a acestor instrumente versatile.
Tacamurile japoneze difera de cele din occident. In timp ce cutitele europene pe care le detineti deja sunt solide si durabile, cutitele japoneze va ofera o piesa usoara cu putere de taiere rafinata care va ofera posibilitatea sa experimentati noi tipuri de gatit sau sa va perfectionati.
Cutitele japoneze KAI sunt de regula ascutite la aproximativ 15 grade sau chiar mai putin. Aceasta asigura o experienta incredibila atunci cand le utilizati. Taierile sunt fluide si exacte.
Pe de alta parte, cutitele excelente din occident sunt de regula ascutite la aproximativ 30 grade. Chiar si acest unghi este foarte ascutit si asigura o taiere ferma, astfel ca va puteti imagina diferenta de cutitul japonez.
Cutitele bucatarului din seria Seki Magoroku Kinju si Hekiju sunt deosebit de usoare in mana si permit taierea precisa. Seria Kinju include patru cutite Kinju Deba si trei cutite Yanagiba de filetare pentru carne cruda si peste crud, disponibile in diferite dimensiuni.
Cele 7 lame ale cutitelor Kinju sunt potrivite pentru dreptaci, in timp ce cele doua lame ale seriei Hekiju sunt special concepute pentru utilizatorii stangaci. Tehnologii unice sunt aplicate la producerea lamei din seriile de cutite Seki Magoroku Kinju si Hekiju, facand posibila crearea taieturii pretentioase si ascutite ale cutitelor traditionale de bucatarie japoneze.
Cutitele de bucatarie Seki Magoroku Kinju și Hekiju fac o impresie puternica prin functionalitatea si durabilitatea lor ridicata. Forma tipica japoneza a lamei în combinație cu manerul simplu, negru, creeaza o estetica atemporala, minimalista. Sunt slefuite pe o parte, ceea ce garanteaza o taietura optima și dreapta. Ascutirea maxima a lamei este atinsa prin prelucrarea extrem de precisa a muchiei de taiere.
Manerele din seria Seki Magoroku Kinju si Hekiju difera ca forma si material. Manerul hexagonal al cutitelor Kinju este fabricat din lemn laminat, intarit, pentru o senzatie confortabila la taiere.
Manerul este extrem de rezistent la apa, datorita utilizarii lemnului natural de inalta calitate, care este tratat printr-un proces special.
Manerul cutitului Hekiju, dezvoltat pentru stangaci, este mai rotunjit decat cel al seriei Kinju și este alcatuit dintr-o rașina robusta cu relief tip piele.
Va recomandam sa taiati doar pe tocatoare de lemn sau din plastic.
Se curata manual sub jet de apa si se sterge imediat.
Fabricat in Japonia.
KAI este un reprezentant excelent al producatorilor de cutite japoneze, a fost fondat in anul 1908 in orasul Seki din Japonia. Productia cutitelor se realizeaza manual, presupunand cateva zeci de procedee de lucru, in functie de model si colectie. Aceste procedee pot fi grupate in cateva etape majore: modelarea straturilor de otel, forjarea materialului la cald, sudarea partii interioare a manerului, montarea si polisarea manerului, lustruirea fina a lamei, marcarea, finisarea manerului, ascutirea finala a taisului. KAI utilizeaza unele dintre cele mai rezistente si, in acelasi timp, flexibile aliaje de otel, precum si alte materiale de inalta calitate.
Ingrijirea cutitelor japoneze:
De indata ce aveti aceste cutite in propria casa, vor dura ani de zile, chiar si o viata, daca sunt ingrijite corespunzator. Spalati-le manual si uscati-le bine dupa fiecare utilizare. Depozitati-le in blocuri de cutite, cu protectiile lamelor intr-un sertar sau o bara magnetica. Va veti bucura de aceste cutite minunate o perioada lunga de timp.
Cutitele KAI sunt o valoare adaugata in orice bucatarie. Cand alegeti un cutit individual sau un set complet, va veti indragosti de aspectul modern si performanta superioara a acestor instrumente versatile.
Tacamurile japoneze difera de cele din occident. In timp ce cutitele europene pe care le detineti deja sunt solide si durabile, cutitele japoneze va ofera o piesa usoara cu putere de taiere rafinata care va ofera posibilitatea sa experimentati noi tipuri de gatit sau sa va perfectionati.
Cutitele japoneze KAI sunt de regula ascutite la aproximativ 15 grade sau chiar mai putin. Aceasta asigura o experienta incredibila atunci cand le utilizati. Taierile sunt fluide si exacte.
Pe de alta parte, cutitele excelente din occident sunt de regula ascutite la aproximativ 30 grade. Chiar si acest unghi este foarte ascutit si asigura o taiere ferma, astfel ca va puteti imagina diferenta de cutitul japonez.
Produse similare
Info produs
Instrucțiuni
Va recomandam sa taiati doar pe tocatoare de lemn sau din plastic. Se curata manual sub jet de apa si se sterge imediat.
Categorie
Cutite bucatarie
Lungime totala (CM)
38,3
Lungime lama (CM)
24
Inaltime lama (CM)
3,4
Grosime lama (MM)
0 2,3
Unghi de ascutire (°)
0 11
Tais
Unilateral
Finisaj lama:
Satinat
Pentru utilizatori:
Dreptaci
Material maner
Lemn pakka
Numar articol
GTC-AK-1106-KAI
Masa
153 g/buc
Recenzii
Nu există subiect!