Cutite japoneze
Cuțitele japoneze vă îmbunătățesc colecția de cuțite
Cuțitele Shun sunt una din primele colecții de cuțite din Japonia, cunoscute pentru ascuțimea uimitoare, echilibrul fin și estetică asiatică minimalistă. În orice bucătărie în care gătitul este o prioritate, aceste cuțite profesionale sunt esențiale. Descoperiți seturile și cuțitele individuale care vă completează colecția. Cu un set solid bine ales, puteți prepara mese interesante și delicioase rapid și ușor.
Vă rugăm să alegeți dintre categoriile sau colecțiile de mai jos!
Descoperiți frumuseţea cuţitelor japoneze
Cuțitele japoneze diferă de cele din occident. În timp ce cuțitele europene pe care le dețineți deja sunt solide și durabile, cuțitele japoneze vă oferă o piesă ușoară cu putere de tăiere rafinată care faciliteză posibilitatea să experimentați în bucătărie sau să vă perfecționați.
Cuțitele japoneze cum sunt cuțitele Shun Kai sunt de regulă ascuțite la aproximativ 15 grade sau chiar mai puțin. Această asigură o experiență incredibilă atunci când le utilizați. Tăierile sunt fluide și exacte.
Pe de altă parte, cuțitele din occident sunt de regulă ascuțite la aproximativ 30 grade. Chiar și acest unghi este foarte ascuțit și asigură o tăiere fermă, deci vă puteți imagina diferența între cuțitul occidental și cuțitul japonez.
Shun a primit numele de la conceptul japonez al maturității perfecte. În limba noastră, nu există un cuvânt, care traduce exact, înseamnă shun, însă numele sugerează ca la shun meșteșugarii valorifică precizia și durabilitatea.
Descoperiți diferitele variante de cuţite de bucătărie. Cuțiul bucătarului este un necesar atunci când pregătiți masa de fiecare zi. Dacă doriți să cumpărați cuțite utile, opțiunea japoneză este santoku.
Transformați preparatul dvs folosind cuțite japoneze profesionale
Experimentați noi metode de a prepara mâncarea cu cuțite KAI.
Impresionați familia și oaspeții cu felii ultra subțiri. Aceste cuțite sunt realizate pentru a taia fin cât foaia de hărtie. Serviți un pește proaspăt grozav pregătit cu ajutorul unui cuțit de filetat. Cuțitul de fileta Shun prezintă un unghi dramatic care se curbează deasupra spatelui lamei pentru a elimina carnea netedă, uleioasă de pe oase într-un mod relevant și facil.
Oferiți o nouă imagine meselor favorite. Dacă vă plac salatele, încercați un nakiri cu tăierea exactă și uniformă pentru roșii sau legume fără a le zdrobi sau distruge acestea.
Zdrobiți nuci sau seminte cu partea laterală a lamei folosind un satar japonez.
Îngrijiți curespunzător cuțitele japoneze
Oricare dintre cuțite ați ales, un set intreg sau doar una individuală, satar japonez, sau cuțitul bucătarului, Îndată ce aveți aceste cuțite acasă, vă vor servii ani de zile, sau o viață, dacă sunt îngrijite corespunzator. Spălați-le și uscați-le bine după fiecare utilizare. Pentru a reda ascuțimea cuțitului, folosiți tot timpul o piatră japonează de ascuțit înmuiat în apă. Depozitați în blocuri de cuțite sau pe o bară magnetică. În sertar, stocați doar cu protectie de lama, altfel se va ciobi.
Dacă îngrijiți și depozitați corespunzator, o să vă bucurați de aceste cuțite minunate pentru mult timp.