Cutite Kai Wasabi Black
Wasabi Black
Seria cu 17 lame
Seria Wasabi Black își are originile în bucătăriile comunale japoneze. Datorită functionalității durabile, ascuțimii, calității robuste a materialelor și unui design minimalist, numeroasele lame ale seriei sunt destinate să fie folosite ușor și în continuu, convingându-ne printr-un raport preț/performanță impresionant. În sfârșit, cuțitele sunt ușor de mânuit datorită mânerelor rezistente la apă, ale căror atingere plăcută se obține prin adăugarea unui praf de bambus. Plasticul negru și oțelul inox polizat 1K6 sunt fuzionate permanent, eliminând depunerea murdăriei.
Seria Wasabi Black oferă cuțite de bucătărie de o calitate excepțională, care sunt fabricate cu o combinație și o experiență tradițional japoneză și cea mai recentă tehnologie disponibilă în industria tacâmurilor. Toate cuțitele din seria Wasabi Black sunt caracterizate prin mânere negre, elegante și lame lustruite din oțel inoxidabil. Performanța lor impresionantă de tăiere, îndeplinește așteptările bucătărilor casnici și a celor profesioniști.
Calitatea deosebită ale acestor cuțite, a făcut ca, seria Wasabi Black să devină una dintre cele mai populare game de cuțite de bucătărie japoneze din lume! De aceea noi de la Gastrotech suntem mândri să vă oferim o gamă largă de cuțite Kai Wasabi Black.
Seria Wasabi Black este o gamă de cuțite de bucătărie japoneze produse de marca Kai. Acest brand este cunoscut în întreaga lume pentru calitatea impresionantă a tuturor produselor sale. Atât bucătarii profesioniști, cât și bucătarii amatori apreciază cuțitele japoneze Kai, deoarece sunt realizate din materiale de calitate superioară, care sunt combinate folosind o parte din vechiul know-how Samurai în procesele lor de fabricație, pentru a vă oferi cuțite ascuțite care fac rutina de gătit mai plăcută și mai ușoară.
KAI a dezvoltat gama de cuțite Wasabi Black cu scopul de a oferi bucătăriei din întreaga lume, cuțite japoneze de o calitate deosebită, la prețuri accesibile. Prin urmare, cu seria Wasabi Black, chiar dacă nu aveți un buget mare, tot puteți să vă bucurați de calitatea japoneză în propria bucătărie!
De ce vă recomandăm cuțitele Wasabi Black de la KAI?
Până acum, știți deja că, ceea ce face seria Wasabi Black atât de populară, este prețul accesibil al cuțitelor sale. Cu toate acestea, există mult mai mult decât atât. Cuțitele în sine, sunt unelte de mare calitate, pe care oricine și-ar dori să le aibă în bucătărie. Ca și în cazul oricărui cuțit de bucătărie, principalele părți care definesc calitatea (și, de asemenea, frumusețea) unui cuțit sunt lama și mânerul. Prin urmare, pentru a putea înțelege ce fac cuțitele Wasabi Black atât de grozave, vă oferim o scurtă explicație a lamelor și mânerelor sale:
- Lama: Ascuțită și durabilă
Lamele cuțitelor de bucătărie Kai Wasabi Black sunt realizate și proiectate pentru a ușura sarcinile de tăiere. Onorând reputația binecunoscută a cuțitelor japoneze, lama este caracterizată cu un nivel ridicat de ascuțire, care vă permite să tăiați ingredientele alimentare cu ușurință și precizie. Este fabricată din oțel inoxidabil Daido 1K6 cu un conținut ridicat de carbon. Acesta permite lamei să atingă un rating ridicat (58 HRC) pe scara de duritate Rockwell. Cu toate acestea, deși majoritatea lamelor de carbon tind să se lupte cu umiditatea, tipul de oțel folosit în lamele cuțitelor Wasabi Black are o rezistență mare la coroziune.
Mai mult, lamele tuturor cuțitelor Wasabi Black sunt lustruite. Astfel, aspectul lor conferă cuțitelor un aspect fin și elegant, care se va adăuga decorului bucătăriei Dvs.. De asemenea, este important de menționat că lamele majorității cuțitelor Wasabi Black sunt adaptate pentru toate tipurile de bucătarii. Spre deosebire de cuțitele tradiționale japoneze, aceste lame sunt ascuțite pe ambele părți, astfel încât bucătarii stângaci și dreptaci să le pot folosi. Totuși, vă încurajăm să fiți atenți și să citiți descrierea produselor înainte de a le cumpăra, deoarece, deși nu sunt multe, există câteva cuțite (de exemplu: cuțitele yanagiba) care au lame teșite, simple și asta înseamnă că poate fi folosit numai de către utilizatori dreptaci sau stângaci.
Mânerul:
Probabil cel mai simplu mod de a recunoaște un cuțit din seria Wasabi Black este mânerul acestuia. Într-adevăr, toate cuțitele Wasabi Black au mânere frumoase, negre, care sunt conectate la lamă printr-un suport de oțel. Aspectul elegant cauzat de contrastul dintre mânerul negru și suportul din oțel este ceva care ar trebui vă ducă imediat cu gândul la seria Wasabi Black. Materialul din care este confecționat mânerul este o combinatie între pudră de bambus și polipropilenă. Aceste combinații fac mânerele puternice și durabile.
Spre deosebire de majoritatea cuțitelor tradiționale japoneze, mânerele cuțitelor Wasabi Black nu sunt introduse, ci de fapt îmbrățișate complet cu lama. Acest tip de construcție are avantajul de a nu lăsa niciun spațiu între lamă și mâner, unde se poate depune murdăria sau bacteriile. Această caracteristică face ca, cuțitele Wasabi Black să fie sigure de utilizat conform standardelor de igienă europene.
Știiți deja de ce această serie și este atât de grozav. Acum întrebarea este: pe care doriți să o alegeți?
Seria Wasabi Black vă oferă cuțite de bucătărie pentru toate tipurile de ingrediente și le găsiți pe toate aici pe site-ul nostru! Toate cuțitele Wasabi Black sunt fabricate în Japonia și astfel este normal ca această gama să ofere cele mai populare tipuri de cuțite în stil japonez (santoku, yanagiba, nakiri, deba...). Cu toate acestea, în cadrul gamei Wasabi Black puteți găsi și cuțite în stil occidental, cum ar fi cuțite de bucătar și cuțite utilitare.
Descoperiți colecția noastră de cuțite japoneze din seria Wasabi Black, de la celebrul brand japonez KAI.