Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Cutitul bucatarului, 16.5 cm, Messermeister, linia Carbon
Noul cutit bucatar de 16.5 cm din linia Carbon de la Messermeister, inspirat si conceput impreuna cu April Bloomfield, poate fi considerat orice doar obisnuit nu. Acest cutit compact de bucatar are un profil conic adanc, un maner ridicat si o lama cu balans redus, ceea ce il face perfect pentru taiat pe un blat. Ofera suficient spatiu pentru maini si mentine greutatea sub maner. Manerul si lama au suprafete suplimentare de control, inclusiv un canal langa spatele lamei, pentru o prindere usoara cu degetele. Designul curbat al cutitului se simte natural in mana si ofera viteza, sensibilitate si un control excelent.
Ca o nota personala, o lucrare de arta realizata de Chef April Bloomfield decoreaza spatele lamei.
Duritate 61.3-61.7 Rockwell, Slefuire 60/40, Grosimea lamei 2.5 mm, Lungimea lamei 16.5 cm, Lungimea manerului 11 cm, Lungime totala 30.48 cm, Latimea lamei 4.29 cm, Greutate 218 gr.
Messermeister prin linia Carbon a creat un design revolutionar, axat pe performanta, pentru a optimiza capacitatea extrema de taiere a lamelor din otel carbon. Bucatarii profesionisti prefera otelul carbon pentru o ascutime de neegalat. Mult mai dur si mai rezistent decat aliajele inoxidabile, otelul carbon pastreaza taisul mai mult timp si poate fi usor reascutit. Materialul frumos al manerului este realizat din aschii de lemn spaniol ultra-rezistent, stabilizate cu rasini naturale non-fenolice. Rasina naturala face manerele de sute de ori mai durabile decat lemnul brut, pastrand totusi aceeasi senzatie calda.
Pentru a mentine aceste cutite in stare excelenta urmati aceste reguli simple:-
Spalati-le manual si uscati-le bine. Evitati utilizarea in masina de spalat vase.
-Curatati imediat, in special dupa taierea alimentelor sarate sau acide, precum rosiile si citricele.
- Aplicati in mod regulat un strat usor de ulei mineral sau ulei de gatit folosind un prosop de hartie.
In timp, otelul carbon formeaza o patina protectoare care este de obicei de culoarea carbunelui. Cu toate acestea, daca este expus la oxigen si umiditate, acesta poate dezvolta rugina rosie daunatoare. Pentru a indeparta rugina rosie, frecati usor cu o perie de nailon si bicarbonat de sodiu. Pentru a va proteja cutitul, aplicati un strat usor de ulei mineral pentru a dispersa umezeala si a permite patinei protectoare sa se dezvolte. Evitati contactul cu agenti corozivi precum inalbitorul, acidul citric, otetul sau sarea, deoarece acestia pot provoca coroziune, mai ales atunci cand cutitul este nou.
Fabricat manual in Maniago, Italia.
Design performant.
Otel cu continut ridicat de carbon Böhler K110 cu finisaj Ceramic Stonewash
Maner din lemn stabilizat cu rasina
Muchie extrem de ascutita cu unghi de taiere de 15 grade.
Messermeister este o companie specializata in productia de cutite de bucatarie de inalta calitate si alte ustensile de bucatarie. Numele companiei, care in germana inseamna "maestrul cutitelor", reflecta traditiile indelungate si maiestria inalta in fabricarea cutitelor.
Noul cutit bucatar de 16.5 cm din linia Carbon de la Messermeister, inspirat si conceput impreuna cu April Bloomfield, poate fi considerat orice doar obisnuit nu. Acest cutit compact de bucatar are un profil conic adanc, un maner ridicat si o lama cu balans redus, ceea ce il face perfect pentru taiat pe un blat. Ofera suficient spatiu pentru maini si mentine greutatea sub maner. Manerul si lama au suprafete suplimentare de control, inclusiv un canal langa spatele lamei, pentru o prindere usoara cu degetele. Designul curbat al cutitului se simte natural in mana si ofera viteza, sensibilitate si un control excelent.
Ca o nota personala, o lucrare de arta realizata de Chef April Bloomfield decoreaza spatele lamei.
Duritate 61.3-61.7 Rockwell, Slefuire 60/40, Grosimea lamei 2.5 mm, Lungimea lamei 16.5 cm, Lungimea manerului 11 cm, Lungime totala 30.48 cm, Latimea lamei 4.29 cm, Greutate 218 gr.
Messermeister prin linia Carbon a creat un design revolutionar, axat pe performanta, pentru a optimiza capacitatea extrema de taiere a lamelor din otel carbon. Bucatarii profesionisti prefera otelul carbon pentru o ascutime de neegalat. Mult mai dur si mai rezistent decat aliajele inoxidabile, otelul carbon pastreaza taisul mai mult timp si poate fi usor reascutit. Materialul frumos al manerului este realizat din aschii de lemn spaniol ultra-rezistent, stabilizate cu rasini naturale non-fenolice. Rasina naturala face manerele de sute de ori mai durabile decat lemnul brut, pastrand totusi aceeasi senzatie calda.
Pentru a mentine aceste cutite in stare excelenta urmati aceste reguli simple:-
Spalati-le manual si uscati-le bine. Evitati utilizarea in masina de spalat vase.
-Curatati imediat, in special dupa taierea alimentelor sarate sau acide, precum rosiile si citricele.
- Aplicati in mod regulat un strat usor de ulei mineral sau ulei de gatit folosind un prosop de hartie.
In timp, otelul carbon formeaza o patina protectoare care este de obicei de culoarea carbunelui. Cu toate acestea, daca este expus la oxigen si umiditate, acesta poate dezvolta rugina rosie daunatoare. Pentru a indeparta rugina rosie, frecati usor cu o perie de nailon si bicarbonat de sodiu. Pentru a va proteja cutitul, aplicati un strat usor de ulei mineral pentru a dispersa umezeala si a permite patinei protectoare sa se dezvolte. Evitati contactul cu agenti corozivi precum inalbitorul, acidul citric, otetul sau sarea, deoarece acestia pot provoca coroziune, mai ales atunci cand cutitul este nou.
Fabricat manual in Maniago, Italia.
Design performant.
Otel cu continut ridicat de carbon Böhler K110 cu finisaj Ceramic Stonewash
Maner din lemn stabilizat cu rasina
Muchie extrem de ascutita cu unghi de taiere de 15 grade.
Messermeister este o companie specializata in productia de cutite de bucatarie de inalta calitate si alte ustensile de bucatarie. Numele companiei, care in germana inseamna "maestrul cutitelor", reflecta traditiile indelungate si maiestria inalta in fabricarea cutitelor.
Produse similare
Info produs
Instrucțiuni
Se curata manual. Intotdeauna folositi tocator din lemn sau plastic. Acest produs nu este recomandat pentru taierea oaselor
Categorie
Cutite bucatarie
Lungime totala (CM)
30,48
Lungime lama (CM)
16,5
Grosime lama (MM)
0 2,5
Unghi de ascutire (°)
0 15
Tais
Bilateral
Material maner
Aschii de lemn spaniol stabilizat cu rasini
Numar articol
GTC-CS68606-MES
Statutul produsului
NOU
Masa
218 g/buc
Recenzii
Nu există subiect!