Stiti care e cel mai bun sandvis de curcan? Cea cu afine! Pieptul de curcan, sosul de afine si crema de branza creeaza baza acestui uimitor sandvis de toamna. Puneti totul pe un croissant (sau chifla dupa gust) si obineti cel mai rafinat sandvis de toamna.
Timp de pregatire: 10 de minute
Portii: 2
Ingrediente:
- 2 croissant (sau chifla dupa gust)
- crema de branza
- 4 lingurite de sos de afine
- 2-3 lingurite de nuci taiate (tocate sau lasate groase!)
- 1 lingura de miere
- o lingurita rasa de scortisoara pudra
- 8 felii de castravete (sau dupa gust)
- 2 frunze de salata romana, rupte
- 4 felii de piept sau sunca de curcan
Mod de preparare:
Intr-un bol de sticla combinati crema de branza cu cateva linguri de sos de afine, apoi presarati cu nucile tocate si cu un praf de scortisoara macinata. La sfarsit mai adaugati o lingura de miere si amestecati. Simplu si deeelicios. Daca doriti ca crema sa fie omogen si cremos, folositi robotul de bucatarie si adaugati nucile doar la sfarsit.
Feliati croissantul sau chifla proaspata de brutarie si intindeti crema de branza cu ajutorul unui cutit de masa, apoi ingramaditi-o peste castraveti proaspeti, salata crocanta si orice altceva mai doriti.
Sa nu uitati pieptul sau sunca de curcan si acoperiti cu a doua felie de croissant. Nimic nu e mai simplu si mai delicios!
Dacă doriți să adăugați mai multă aromă și inspirație la căsuța de e-mail înregistrați-vă mai jos la newsletterul nostru! Veți primi cele mai delicioase rețete, inspirații, sfaturi practice, meniuri sezoniere și un cupon de 10% reducere!
|
Produse recomandate: