Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere
Set 2 cutite, Kai Wasabi Black.
Cutitele profesionale Kai Wasabi Black impresioneaza printr-un raport calitate-pret excelent. Fabricate din oțel Daido 1K6 inoxidabil cu o duritate de pana la 58 HRC, lamele cutiltelor Kai Wasabi Black pot fi ascutite subtire, pana la perfectiune. Spatele usor arcuit al lamei ofera mai multa siguranta in timpul manipularii si mai multa precizie.
Manerul este realizat dintr-o combinatie de pulbere de bambus si polipropilena. Ele sunt durabile si rezistente la apa. Setul este compus din: - 2 bucati cutit steak 11cm (GTC-6711S-KAI).
Va recomandam sa taiati doar pe tocatoare de lemn sau din plastic.
Se curata manual sub jet de apa si se sterge imedaiat dupa acesta.
Fabricat in Japonia.
KAI este un reprezentant excelent al producatorilor de cutite japoneze. KAI a fost fondat in anul 1908 in orasul Seki din Japonia. Productia cutitelor se realizeaza manual, presupunand cateva zeci de procedee de lucru, in functie de model si colectie. Aceste procedee pot fi grupate in cateva etape majore: modelarea straturilor de otel, forjarea materialului la cald, sudarea partii interioare a manerului, montarea si polisarea manerului, lustruirea fina a lamei, marcarea, finisarea manerului, ascutirea finala a taisului. KAI utilizeaza unele dintre cele mai rezistente si, in acelasi timp, flexibile aliaje de otel, precum si alte materiale de inalta calitate.
Îngrijirea cuţitelor japoneze
De îndată ce aveţi aceste cuţite în propria casă, vor dura ani de zile, dacă nu o viaţă, dacă sunt îngrijite corespunzător. Spălaţi-le manual şi uscaţi-le bine după fiecare utilizare.
Depozitaţi-le în blocuri de cuţite, cu protecţiile lamelor într-un sertar sau o bară magnetică. Vă veţi bucura de aceste cuţite minunate o perioadă lungă de timp.
Descoperirea frumuseţii cuţitelor japoneze
Cuţitele KAI sunt o valoare adăugată în orice bucătărie. Când alegeţi un cuţit individual sau un set complet, vă veţi îndrăgosti de aspectul modern şi performanţa superioară a acestor instrumente versatile.
Tacâmurile japoneze diferă de cele din occident. În timp ce cuţitele europene pe care le deţineţi deja sunt solide şi durabile, cuţitele japoneze vă oferă o piesă uşoară cu putere de tăiere rafinată care vă oferă posibilitatea să experimentaţi în noi tipuri de gătit sau să vă perfecţionaţi. Cuţitele japoneze cum sunt cuţitele Kai sunt de regulă ascuţite la aproximativ 15 grade sau chiar mai puţin. Aceasta asigură o experienţă incredibilă atunci când le utilizaţi. Tăierile sunt fluide şi exacte. Pe de altă parte, cuţitele excelente din occident sunt de regulă ascuţite la aproximativ 30 grade. Chiar şi acest unghi este foarte ascuţit şi asigură o tăiere fermă, astfel că vă puteţi imagina diferenţa de cuţitul japonez.
Cutitele profesionale Kai Wasabi Black impresioneaza printr-un raport calitate-pret excelent. Fabricate din oțel Daido 1K6 inoxidabil cu o duritate de pana la 58 HRC, lamele cutiltelor Kai Wasabi Black pot fi ascutite subtire, pana la perfectiune. Spatele usor arcuit al lamei ofera mai multa siguranta in timpul manipularii si mai multa precizie.
Manerul este realizat dintr-o combinatie de pulbere de bambus si polipropilena. Ele sunt durabile si rezistente la apa. Setul este compus din: - 2 bucati cutit steak 11cm (GTC-6711S-KAI).
Va recomandam sa taiati doar pe tocatoare de lemn sau din plastic.
Se curata manual sub jet de apa si se sterge imedaiat dupa acesta.
Fabricat in Japonia.
KAI este un reprezentant excelent al producatorilor de cutite japoneze. KAI a fost fondat in anul 1908 in orasul Seki din Japonia. Productia cutitelor se realizeaza manual, presupunand cateva zeci de procedee de lucru, in functie de model si colectie. Aceste procedee pot fi grupate in cateva etape majore: modelarea straturilor de otel, forjarea materialului la cald, sudarea partii interioare a manerului, montarea si polisarea manerului, lustruirea fina a lamei, marcarea, finisarea manerului, ascutirea finala a taisului. KAI utilizeaza unele dintre cele mai rezistente si, in acelasi timp, flexibile aliaje de otel, precum si alte materiale de inalta calitate.
Îngrijirea cuţitelor japoneze
De îndată ce aveţi aceste cuţite în propria casă, vor dura ani de zile, dacă nu o viaţă, dacă sunt îngrijite corespunzător. Spălaţi-le manual şi uscaţi-le bine după fiecare utilizare.
Depozitaţi-le în blocuri de cuţite, cu protecţiile lamelor într-un sertar sau o bară magnetică. Vă veţi bucura de aceste cuţite minunate o perioadă lungă de timp.
Descoperirea frumuseţii cuţitelor japoneze
Cuţitele KAI sunt o valoare adăugată în orice bucătărie. Când alegeţi un cuţit individual sau un set complet, vă veţi îndrăgosti de aspectul modern şi performanţa superioară a acestor instrumente versatile.
Tacâmurile japoneze diferă de cele din occident. În timp ce cuţitele europene pe care le deţineţi deja sunt solide şi durabile, cuţitele japoneze vă oferă o piesă uşoară cu putere de tăiere rafinată care vă oferă posibilitatea să experimentaţi în noi tipuri de gătit sau să vă perfecţionaţi. Cuţitele japoneze cum sunt cuţitele Kai sunt de regulă ascuţite la aproximativ 15 grade sau chiar mai puţin. Aceasta asigură o experienţă incredibilă atunci când le utilizaţi. Tăierile sunt fluide şi exacte. Pe de altă parte, cuţitele excelente din occident sunt de regulă ascuţite la aproximativ 30 grade. Chiar şi acest unghi este foarte ascuţit şi asigură o tăiere fermă, astfel că vă puteţi imagina diferenţa de cuţitul japonez.
Produse similare
Info produs
Instrucțiuni
Se curata manual. Intotdeauna folositi tocator din lemn sau plastic. Acest produs nu este recomandat pentru taierea oaselor (pentru oase folositi satar).
Categorie
Cutite bucatarie
Material maner
Compozit din polipropilena si bambus
Numar articol
GTC-67S-400-KAI
Masa
140 g/set
Recenzii
Nu există subiect!