Tepuse si bete frigarui
Originea frigăruilor este orientală – shashlik, kebap etc. dar în zilele noastre o folosim pentru diferite tipuri de mâncăruri la grill și grătar.
Puteți folosi și ingrediente inedite și doar imaginația vă mai limitează pregătirea de frigarui delicioase la grătar.
Diferitele tipuri de cărnuri marinate, legume, cârnați sau chiar și fructe de mare pe țepuse, sunt punctul culminant al grătarului. O adevărată armonie a aromelor, care se face pe foc!
O adunare de familie cu o atmosferă bună, nu necesită echipamente scumpe și rețete speciale, sunt suficiente câteva frigărui și o companie veselă. Un set de țepușe este un accesoriu ideal pentru frigărui sau alte preparate la grătar și este nelipsit din fiecare kit de grătar.
Bețele de frigărui sunt ideale pentru preparatele la grătar, fondue, salată de fructe, frigărui din carne, pește sau legume, porumb, etc. Înainte să folosiți bețele de frigăarui din lemn, este recomandat să fie înmuiate timp de 10 minute în apă. Capul ascuțit al frigaruielor din lemn este ușor de introdus în alimente, astfel sunt potrivite pentru picnicuri, petreceri la grătar, nunți , întruniri de familie.
La Gastrotech găsiți o mare varietate de țepușe din inox pentru frigărui în diferite mărimi și modele. De asemenea, găsiți la noi și frigăruie de tip pieptene sau bețe din lemn pentru frigărui.